Чи можливо відновити старі фотографії з Orkut? Творець соціальної мережі пояснює

Якщо ви 100% надійний, 100% законний, 100% сексуальний і ненавидите прокидатися рано, звичайно, ви брали участь у цій соціальній мережі, яка завоювала стільки користувачів Інтернету: Orkut. Завдяки альбомам, обмеженим дванадцятьма маленькими фотографіями та найбільш випадковими можливостями спільнот, мережа розпочала все, що ми бачимо сьогодні, у таких місцях, як Facebook та Twitter.

Orkut був створений у 2004 році та згас у 2014 році. В даний час нічого іншого немає, і кожен має мопса за вухом, щоб знати, що сталося з їх фотографіями. У понеділок (14) творець соціальної мережі, турецький Orkut Büyükkökten, вирішив раз і назавжди порушити тишу, щоб пояснити користувачам, чи можна відновити цей контент, який просто пройшов разом із сайтом.

"Ми отримали багато запитань щодо того, чи зможете ви відновити свої старі фотографії з Orkut.com. Я б хотів сказати, що так, але, на жаль, це неможливо. Однак у нас є вагомі причини для цього", - пояснює інженер. "У 2014 році, коли Google взяв Orkut.com в автономному режимі, він дав кожному два роки на завантаження своїх особистих фотографій. З міркувань конфіденційності Google видалив усі файли, включаючи фотографії", - додав турк.

Через два роки після вимирання Orkut, тобто в 2016 році, творець запустив ще одну соціальну мережу під назвою Hello, доступну англійською, французькою та португальською мовами. В основному, передумовою цієї нової мережі було б "створити нові спогади", "знову з'єднатися зі старими друзями" та "завести нових друзів". Туреччина закінчує відео тим, що: "Ваша конфіденційність для нас важлива. Це було важливо на Orkut.com, і воно продовжує бути сьогодні з Hello, де ми гарантуємо, що ваші дані є приватними і ми не ділимось ні з ким".

На момент запуску Orkut це було LinkedIn сьогодні: професійна та корпоративна соціальна мережа, яка допомагає людям знайти роботу та розширити мережу. Мережа була дуже успішною тут, у Бразилії, і жодна інша соціальна мережа не зареєструвала стільки бразильських користувачів. У 2008 році 50% усіх користувачів, зареєстрованих у мережі, були бразильцями, і це означало, що станом на 7 серпня того ж року Google оголосив, що Google Brazil буде нести відповідальність за управління всією соціальною мережею, і це було відділення тут, що могло б остаточно сказати про будь-які зміни чи покращення в соціальній мережі.

Успіх почав знижуватися, коли в 2009 році Google Brasil оголосив про "перезапуск" платформи під назвою Novo Orkut, а 30 вересня 2014 року досвід Orkut закінчився.

Джерело: Нахил

Схожі Статті