Як видалити свій профіль у Facebook раз і назавжди

Все про

Facebook

Дізнайтеся все про Facebook

Дивитись більше

Ви збираєтесь видалити свій акаунт у Facebook, але не знаєте, як діяти? Якщо ви втомилися від щоденних спекуляцій та викриття свого життя в соціальній мережі (або маєте будь-який інший вагомий привід дати кредит своїй конфіденційності замість того, щоб бути частиною мережі в Інтернеті), просто дотримуйтесь деяких порад, перш ніж продовжувати остаточне видалення вашого профілю.

Якщо ви не хочете одразу видалити свій обліковий запис, можете зберегти свій профіль, однак видаливши всі сліди, що залишилися в соціальній мережі, такі як неприємні фотографії, "лайки" та оновлення. Ви також можете змінити звички спільного використання або тимчасово відключити свій обліковий запис у Facebook.

Варто пам’ятати, що, видаляючи Facebook назавжди, немає можливості повернутися до соціальної мережі через 14 днів.

Резервне копіювання даних

Якщо ви обережні, краще зберігайте свої дані для подальшого використання, якщо вам це подобається. Просто виконайте наступні дії:

Загальні налаштування облікового запису
  1. Натисніть на значок шестірні вгорі сторінки;
  2. Виберіть "Налаштування облікового запису";
  3. З'явиться нова сторінка під назвою "Загальні налаштування облікового запису". Клацніть посилання "Завантажити копію своїх даних у Facebook", трохи нижче "Мова".
  4. Натисніть "Відкрити мій файл".
Завантажте свою інформацію

Видалення пов’язаних облікових записів

Коли у вас є програма з обліковим записом, пов’язаним із вашим профілем у Facebook, наприклад, гра, Soundcloud або Pinterest, ви в кінцевому підсумку створюєте облікові записи, які посилаються на ваш профіль. Пам'ятайте, що ви дозволили цим програмам отримувати доступ до вашого облікового запису під час їх встановлення?

Тепер прийшов час їх видалити: перейдіть до налаштувань облікового запису Facebook та видаліть програми, для яких ви надали дозвіл на доступ до свого облікового запису. Причина цього проста: Facebook дає 14 днів у випадку жалю тих, хто видалив обліковий запис. Якщо ви дійсно хочете закінчити свій профіль, не дозволяйте цим додаткам отримувати доступ до вашого облікового запису. Видаливши їх, ви не дасте їм пожвавити свій рахунок, отримавши доступ до них із браузера чи пристрою.

Налаштування програми

Для цього:

  1. Натисніть на значок шестірні;
  2. Клацніть на "Налаштування облікового запису";
  3. Клацніть на "Програми" у лівій колонці;
  4. З'явиться список програм. Натисніть "x" поруч із програмами, щоб остаточно їх видалити.

Видалення облікового запису Facebook раз і назавжди

Є два способи видалити свій профіль у Facebook. Перший - це просто заповнення форми. Окрім ефективності, вона швидка і пряма. Друге - надіслати електронний лист команді Facebook - маючи на увазі, що ваш електронний лист може навіть не дійти до одержувача. Отже, краще вибрати перше.

Видалити мій рахунок

При видаленні з форми:

  1. Натисніть на посилання "Видалити рахунок", яке негайно відведе вас на сторінку, яка запитає вас, чи впевнені ви, що це те, що ви хочете зробити;
  2. Натисніть кнопку "Видалити мій рахунок";
  3. Заповніть форму після введення пароля та введення безпеки безпеки;
  4. Клацніть «Добре»;
  5. І останнє, але не менш важливе значення: НЕ ВХІДУЙТЕ у свій Facebook протягом наступних 14 днів, інакше видалення не матиме ефекту. Потрібно пропустити два тижні, щоб ваш профіль був тимчасово видалений із бази даних соціальної мережі. Це стосується будь-якої іншої програми, яка намагається отримати доступ до вашого акаунта.

Електронною поштою:

Якщо з будь-якої причини ви хочете видалити обліковий запис електронною поштою, просто напишіть на адресу [захищено електронною поштою]

Схожі Статті