Як перезавантажити Історії в Instagram?

Все про

Instagram

Дізнайтеся все про Instagram

Дивитись більше

Однією з особливостей, які найбільше користуються користувачі Instagram, безперечно, є Stories. Інструмент, запущений у 2016 році, дозволяє ділитися персоналізованими фотографіями та відео, які доступні підписникам протягом 24 годин.

За останні два роки функція отримала кілька оновлень, які покращили роботу користувачів, такі як додавання фільтрів, масок, GIF, опитування, запитання тощо. Крім того, серед останніх вдосконалень є можливість репостування Історій.

  • Instagram | Дізнайтеся, як зробити свої Історії ретроспективними
  • 4 поради "накачати" свій Instagram
  • Фільтр Instagram: як створити та знайти нові варіанти для ваших Історій

Як перезавантажити Історії в Instagram

Функція, вроджена Інстаграм, дозволяє користувачам ділитися Історіями, на яких вони позначені тегами, доки автор публікації має свій публічний профіль. Дивіться, як:

Крок 1. Відкрийте Direct зі свого акаунта в Instagram.

Крок 2: перегляньте Історії, в яких вас позначали в повідомленнях, і перейдіть до розмови.

Крок 3: у розмові ви побачите над історією, де вас позначено опцією "Додати це до своєї історії". Торкнись цього.

Крок 4: на новій вкладці ви можете налаштувати вміст, додаючи GIF, текст, фільтри. Коли все так, як ви цього хочете, просто натисніть на «Ваша історія» і все закінчиться. Фото чи відео автоматично з’являться у ваших Історіях.

Як я репостую Історії, про які я не згадувався?

Хоча Instagram не надає вбудованої функції, яка дозволяє ділитися історіями, у яких користувач не позначений тегами, є програми, які виконують цю функцію.

Для тих, хто використовує пристрої Android, цікаве рішення - програма Story Saver for Instagram. Для користувачів iOS одним з найкращих є Story Reposter для Instagram. Функціонування двох дуже схоже. Тут ми будемо використовувати Story Saver для Instagram (Android), щоб показати вам крок за кроком.

Крок 1. Після завантаження відкрийте додаток та увійдіть в Instagram.

Крок 2. Дозвольте додатку отримувати доступ до ваших фотографій.

Крок 3: виберіть користувача, з яким ви хочете поділитися історією.

Крок 4: на наступному екрані натисніть на "Story" і виберіть, яку історію ви хочете перезаписати.

Крок 5. Торкніться значка завантаження у верхній частині екрана, щоб завантажити історію.

Крок 6: Зазвичай завантажте завантажене відео чи фотографію в Історії.

Готовий. Вміст буде автоматично розміщено на вашій сторінці.

Чи є інші поради щодо додатків для повторного розміщення Історій? Залиште свої пропозиції в коментарях до нас!

Схожі Статті