Дізнайтеся, як відключити, видалити або відновити свій акаунт у Facebook

Все про

Facebook

Дізнайтеся все про Facebook

Дивитись більше

Facebook - це найпопулярніша соціальна мережа у світі. Але це не означає, що всі задоволені, і тисячі людей щодня вибирають перерву або назавжди видалити свій акаунт у Facebook. А потім є ті, хто просто намагається відновити доступ до свого профілю, який зламав або зламав хтось інший.

Якщо ви вписуєтесь в один із цих профілів, ми можемо вам допомогти. Сьогодні ми дізнаємось, як відключити, назавжди видалити або відновити ваш акаунт у Facebook.

Як відключити свій акаунт у Facebook

Відключення та видалення облікового запису Facebook - це дві абсолютно різні речі. Якщо ви думаєте просто відпочити від соціальних мереж, найкраща альтернатива - тимчасово вимкнути свій обліковий запис. Це означає, що після деактивації облікового запису ви можете повертатися з ним коли завгодно, просто увійшовши в нього.

Тим часом інформація про ваш профіль, наприклад публікації на часовій шкалі та дослідження, буде прихована від усіх. З іншого боку, ваші фотографії, друзі та бесіди будуть зберігатися на серверах Facebook, щоб ви могли їх отримати, коли ви вирішите знову увійти.

Після цього пояснення ви переконані, що хочете відпочити від соціальних медіа? Тож давайте дізнаємось, як відключити ваш акаунт у Facebook.

Крок 1

Перш за все, відкрийте свій обліковий запис у Facebook та натисніть стрілку вниз у верхньому правому куті. Після цього виберіть параметр "Налаштування".

Для початку перейдіть до налаштувань акаунта Facebook

Крок 2

На екрані, що відкриється, виберіть у меню ліворуч опцію "Безпека". Потім натисніть "Редагувати" в опції "Деактивувати свій рахунок".

Потім перейдіть до меню захисту та натисніть на опцію відключити обліковий запис

Крок 3

Зробивши це, Facebook спробує переконати вас, що це не найкраща альтернатива, що ваші друзі будуть сумувати за вами та іншими дешевими емоційними шантажами. Вперед, вкажіть причину деактивації облікового запису та натисніть синю кнопку "Деактивувати" внизу екрана.

Facebook спробує вас шантажувати і переконувати в іншому.  Вперед і підтвердьте тимчасову деактивацію свого профілю

На мобільних пристроях

Цю саму процедуру можна зробити в мобільному додатку Facebook. Якщо це так, торкніться сендвіч-меню у верхньому правому куті, прокрутіть вниз та виберіть параметр "Налаштування облікового запису".

Деактивація облікового запису також може бути здійснена через мобільний додаток Facebook.  Отримайте доступ до налаштувань свого облікового запису на ньому

Потім виберіть параметр "Безпека" та торкніться опції "Вимкнути" у розділі "Обліковий запис".

У цьому ж розділі безпеки виберіть варіант вимкнення акаунта

Цей же шантаж буде зроблений і тут. Вперед, вкажіть причину деактивації та підтвердьте, натиснувши кнопку «Деактивувати».

Як і у браузері, Facebook намагатиметься переконати вас у протилежному.  Вперед і підтвердьте деактивацію

Готово! Після цього ви тимчасово відключили ваш обліковий запис у Facebook. Щоб відновити доступ до свого профілю, просто увійдіть, як ніби нічого не сталося.

Як назавжди видалити свій акаунт у Facebook

Окрім дезактивації, Facebook пропонує користувачеві можливість вибити палицю намету та назавжди видалити обліковий запис. Процедура дещо інша і може зайняти до 90 днів.

Однак це лише термін, який дає нам соціальна мережа, поки ми не видалимо назавжди всі наші фотографії, публікації, контакти та інформацію про профіль. У випадку жалю, у користувача є лише 14 днів, щоб повернутися назад і подати запит на скасування скасування.

Впевнені, що це ви хочете зробити, дізнайтеся тепер, як назавжди видалити свій акаунт у Facebook.

Крок 1

Цікаво, що Facebook не пропонує користувачу на веб-інтерфейсі чи мобільних додатках можливість остаточно видалити його акаунт. Отже, для цього вам потрібно отримати доступ до цього посилання.

Крок 2

Зрозумійте, що сторінка досить об’єктивна і практично не намагається переконати користувача залишитися в соціальній мережі. Переконайтесь, що ви готові назавжди залишити Facebook, натисніть кнопку "Видалити мій рахунок".

Остаточний екран видалення не настільки чутливий, і вам потрібно просто підтвердити, що ви хочете видалити свій рахунок, натиснувши кнопку

Крок 3

Вам буде запропоновано ввести свій поточний пароль та код безпеки. Після цього натисніть «ОК» і дотримуйтесь процедур, показаних на сторінці.

На цьому екрані підтвердьте свій пароль та кепчу безпеки.  Потім підтвердьте постійне видалення облікового запису

Після цього Facebook негайно приховає ваш профіль від результатів пошуку та ваших друзів, крім того, щоб покласти край всій вашій інформації. Після закінчення 90 днів все про вас у Facebook піде назавжди.

Як відновити свій акаунт у Facebook

А якщо ви зламали або зламали ваш обліковий запис і тепер не маєте доступу до нього. Є спосіб? Так. У деяких випадках може знадобитися надіслати деякі документи у Facebook, які підтверджують, що ви - це самі.

Але заспокойся. Щоб відновити доступ до свого облікового запису, спершу потрібно заповнити цю форму електронною адресою, яку ви використовували для доступу. Натисніть "Пошук".

Шукайте електронну адресу, яку ви зазвичай використовуєте для доступу до свого облікового запису Facebook

Тепер вкажіть найкращий спосіб скидання пароля. Підтвердьте та дотримуйтесь інструкцій, представлених на екрані у Facebook.

Тепер виберіть найкращий спосіб, щоб Facebook зв’язався з вами, щоб скинути пароль доступу до вашого облікового запису.  Якщо у вас немає доступу до електронної пошти чи телефону, натисніть на цю опцію

Якщо це не дуже допомагає, є спеціальна сторінка, присвячена лише користувачам, які втратили доступ до свого облікового запису Facebook. Там ви можете знайти кілька посилань із інструкціями та порадами відновити свій профіль, якщо його хтось зламав, зламав чи змінив.

Вам сподобалися поради? Чи були вони корисними для вас? Ви маєте запитання щодо будь-якої процедури чи пропозицій і хочете поділитися ними з читачами? Тому залиште свій коментар нижче.

Схожі Статті